Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
Visual
Aanstaande zaterdag geopend van 09:00 tot 16:30
Bezoek de markt

Boeldag Slagharen 2018

Traditiegetrouw wordt er op dinsdag 31 juli weer de jaarlijkse Boeldag in Slagharen gehouden. De Boeldag is  in de wijde omtrek bekend om zijn markt en de gezelligheid eromheen met volop muziek en horeca. De Boeldag wordt jaarlijks door duizenden mensen bezocht.

Spullen verkopen op de rommelmarkt?

Ook dit jaar is er weer een grote rommelmarkt op het buitenterrein van de Zwarte Markt Slagharen. Ook een deel van de Herenstraat voor de Zwarte Markt wordt ingericht als rommelmarkt. U kunt gratis op de markt staan(grondplaats)! Alleen gebruikte goederen zijn toegestaan voor de verkoop. Ook is het mogelijk om tegen betaling een marktkraam te plaatsen.

aanmelden

Vol = Vol

U kunt zich ook op 31 juli tussen 07.00 en 07.30 uur nog melden op de Zwarte Markt Slagharen voor een grondplaats. U krijgt dan ter plekke een plaats toegewezen. Wel geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt! Standhouders die gereserveerd hebben krijgen voorrang en hebben gegarandeerd plaats. Aanmelden is dus aan te raden.

Boeldag Slagharen 2018 bezoeken?

De entree voor de Zwarte Markt Slagharen is vrij tijdens de Boeldag. Dit geldt voor zowel de buiten- als binnenmarkt. Komt u gezellig langs!


Aanmelden voor een grondplaats

 

Wilt u meer informatie?  Bel dan met 06-25088582.