Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
Visual
Visual

Voorzieningen en faciliteiten

Gratis dichtbij parkeren!

Parkeren bij Zwarte Markt

Parkeren is bij ons altijd gratis. We beschikken over een ruim parkeerterrein waarbij u niet ver hoeft te lopen naar de ingang. We hebben ook parkeerplaatsen voor invaliden. De parkeerplaatsen voor mindervalide bezoekers van de Zwarte Markt Slagharen vindt u ter hoogte van de entree en worden duidelijk met borden aangegeven. Parkeren op deze parkeerplekken is alleen toegestaan indien u beschikt over een mindervaliden parkeerkaart.

Gebruik van toiletten is gratis

Het gebruik van de toiletten is bij ons altijd gratis. We hebben een ruim rolstoelvriendelijk toilet, zodat ook mindervaliden van deze faciliteit gebruik kunnen maken.

Rolstoel en rollator in bruikleen

Voor mindervalide bezoekers hebben wij een aantal rolstoelen en rollators bij de ingang staan. Deze kunnen in bruikleen genomen worden tijdens het bezoek aan de Zwarte Markt Slagharen.

Restaurant

De Zwarte Markt Slagharen beschikt over een restaurant. Het restaurant van de Zwarte Markt Slagharen heeft een uitgebreid aanbod van heerlijke snacks, pannenkoeken, salades en gebak. Bekijk het volledige aanbod van ons restaurant.

EHBO

Bij de Zwarte Markt Slagharen is een EHBO-post aanwezig. Bij ons zijn enkel gecertificeerde BHV’ers in dienst. Bij gevaarlijke situaties wordt u via de geluidsinstallatie geïnformeerd over wat u moet doen. Volg ten allen tijde de aanwijzingen op van het personeel van de Zwarte Markt Slagharen.