Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual

Informatie over Zwarte Markt Slagharen

Al meer dan 15 jaar is de Zwarte Markt Slagharen een begrip in het Oosten van Nederland. Iedere zaterdag en iedere tweede en laatste zondag van de maand vindt u in Slagharen een gezellige overdekte Zwarte Markt. Voor elk wat wils, jong en oud, groot en klein de meest uiteenlopende goederen en diensten. Een leuk dagje uit voor het hele gezin!

Historie Zwarte Markt Slagharen

Sinds 1999 kunt u in Slagharen terecht voor de gezelligste overdekte markt in het oosten van Nederland. Na een felle brand in 2000, zijn we in 2001 begonnen in ons huidige pand. Inmiddels zijn we een begrip in de regio geworden en hebben we maandelijks duizenden mensen die onze markt bezoeken.

Openingstijden Zwarte Markt Slagharen

De Zwarte Markt in Slagharen is iedere zaterdag en de tweede en de laatste zondag van de maand geopend. Bekijk de openingstijden van Zwarte Markt Slagharen.

Gratis kop Koffie, Thee of Warme Chocolademelk

Bij entreeprijs van Zwarte Markt Slagharen ( € 2,-) ontvangt u een gratis kop koffie, thee of warme chocolademelk. Deze kunt u nuttigen in het restaurant van de Zwarte Markt Slagharen. Kinderen tot 16 jaar krijgen zelfs gratis toegang.

Gratis Parkeren bij Zwarte Markt Slagharen

Voor de evenementenhal van de Zwarte Markt Slagharen is voldoende parkeerruimte waar bezoekers en standhouders gratis kunnen parkeren. Bereken de route naar de Zwarte Markt Slagharen.

Dagje weg in Overijssel

De Zwarte Markt in Slagharen wordt maandelijks door vele mensen bezocht. Een divers aanbod aan goederen, een gezellige sfeer en een goedkoop dagje weg, dat is de Zwarte Markt Slagharen. Omdat wij zowel buiten als binnen markten hebben is de Zwarte Markt Slagharen uitstekend te bezoeken bij zowel goed als slecht weer. Onze airco zorgt onder alle weersomstandigheden voor een ideaal winkelklimaat.

Zwarte Markt Slagharen op Facebook

De Zwarte Markt Slagharen heeft ook een officiële Facebook pagina. Like onze pagina en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ontvang de nieuwste updates over Zwarte Markt Slagharen.

Heb jij foto's gemaakt tijdens jouw bezoek aan de Zwarte Mark, deel ze dan via onze Facebook.