Velden zijn niet correct ingevuld
Achtergrond
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual
Visual

Kraam huren

Wilt u standhouder worden en heeft u interesse in het huren van een kraam? Uw nieuwe of tweedehands spullen zijn sneller verkocht met een kraam op de Zwarte Markt in Slagharen. Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het huren van een standplaats. Tegen een zeer scherp tarief kunt u al standhouder worden op de Zwarte Markt. Wacht niet langer en meldt u vandaag nog aan voor het huren van een kraam.

marktkraam huren

Verkoop uw product op de bekendste markt van het Oosten

Al meer dan 15 jaar is de Zwarte Markt Slagharen een begrip in het Oosten van Nederland. Iedere zaterdag en iedere tweede en laatste zondag van de maan is er in Slagharen de gezellige Zwarte Markt met een binnen en buitenmarkt. Voor elk wat wils, jong en oud, groot en klein en de meest uiteenlopende goederen en diensten. Airco zorgt onder alle weersomstandigheden voor een ideaal winkelklimaat. Daarnaast is er altijd voldoende gratis parkeerruimte voor zowel bezoeker als standhouder.

Marktkraam huren

Waarom standhouder worden op de Zwarte Markt Slagharen?

Zwarte Markt Slagharen trekt maandelijks duizenden bezoekers die op zoek zijn naar leuke koopjes. Op de markt zijn meer dan 150 kramen met zeer diverse producten. De markt is compleet maar wel overzichtelijk. Ook uw producten vallen op tussen de 150 kramen. Zowel nieuwe als tweedehands producten zijn vertegenwoordigd. Ook u brengt uw producten op een gezellige manier aan de man op de Zwarte Markt in Slagharen

Extra redenen om standhouder te worden bij de Zwarte Markt Slagharen:

  • Lage tarieven
  • Maandelijks duizenden bezoekers
  • Ideaal winkelklimaat (overdekt)
  • Zeer sterke regionale bekendheid
  • Gezellige sfeer

Kom ook uw geluk beproeven op de Zwarte Markt Slagharen en meldt u snel aan als standhouder via ons aanmeldformulier.

Tarieven kraamhuur

Bekijk hier onze aantrekkelijke tarieven voor het huren van een kraam op de Zwarte Markt in Slagharen.

Voorwaarden voor standhouders

Voor alle voorwaarden en regels verwijzen wij u naar het huishoudelijk reglement van de Zwarte Markt Slagharen.

Aanmelden Standhouders (Online kraam)

Bestaande standhouders kunnen hun kraam ook online promoten. Het is op eenvoudige wijze mogelijk om een via deze digitale kraam acties en nieuwe producten toe te voegen, zodat bezoekers ook online uw product aanbod kunnen bekijken. Bent u al standhouder meldt u dan nu aan via ons aanmeldformulier.

Inloggen Standhouders

Bent u al standhouder? Log dan eenvoudig in via onze inlogportal, onderhoud uw digitale kraam en plaats eenvoudig aanbiedingen op de website van de Zwarte Markt Slagharen.

Word standhouder op de Zwarte Markt Slagharen

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor een kraam.